Horváth Zoltán

Tel.:
Mobil: +36703802337
Fax:
E-mail: zoltan.horvath@eurorisk.hu
Cím: 1133 Budapest, Árbóc utca 6.

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönöm, hogy biztosításainak kezelésével engem bízott meg.

Ez az oldal a személyes alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetek, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén.

Bemutatkozás:
Üdvözlöm!
Horváth Zoltán vagyok. 1999 óta dolgozom a biztosítási szakmában. Az ING(akkor még NN.) biztosítónál dolgoztam 9 évig, ahol  hagyományos  és befektetési típusú életbiztosításokkal, betegségbiztosításokkal, nyugdíjpénztárakkal, valamint lakossági célú jelzáloghitelekkel foglalkoztam. Később az ING oroszlánját a Generali oroszlánjára cseréltem. Az általam értékesített termékek palettája kiegészült a gépjármű, a magán ill. vállalkozói  vagyonbiztosításokkal, felelősségbiztosításokkal. Mindkét biztosítónál törekedtem  az ügyfelekkel való folyamatos kapcsolattartásra, a megkötött szerződések ápolására. Ezt - immár az Eurorisk égisze alatt - is feladatomnak tartom.
A  fent említett termékeken belül fokozottan ajánlom  a cégek, vállalkozások figyelmébe az adózási és költség szempontból is hatékony  befektetési  konstrukciókat.
Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2019.02.15
PoweredBy: SK Trend Kft